Welkom, Luna!

Enkele weken geleden hakten we bij Hartstikke een knoop door: we zouden een eerste werknemer aannemen, en het zou een designer zijn. Steeds meer bedrijven contacteren ons voor een rebranding, het ontwikkelen van websites, het niet alleen inhoudelijk maar ook vormelijk opstellen van whitepapers…

Wie die extra designer moest zijn was ook snel duidelijk: Luna Cornil. Luna en Simon werkten samen bij Duke & Grace en na een korte tussenpauze verliet Luna haar vorige job om vandaag bij Hartstikke te beginnen. Hoera! Luna is een all-round creative met sterke designskills en met een voorliefde voor sterk digital designwerk. Ze stelt zichzelf even voor door enkele vragen uit ons vriendenboek te beantwoorden:


Eerste computerspel dat ik ooit speelde: The Sims, niet het eerste, maar wel het leukste!

Favoriete foute artiest: Michael Bublé, ideaal voor in de kerstperiode

Favoriete branding van de laatste jaren: Miro door Vruchtvlees

Lievelingskleur: Lila 

Figma of InDesign? Figma

Film waarbij ik altijd moet huilen: Manchester by the sea

LEGO of Playmobil? Playmobil uiteraard (sorry Thomas)

Waarom ben je bij Hartstikke begonnen? Simon vroeg me om bij Hartstikke aan de slag te gaan - en daar heb ik niet lang over moeten twijfelen. Na enkele maanden met Simon samen te werken bij Duke & Grace wist ik dat dit écht een goeie match ging zijn. Ik ben super excited om bij te leren én op om verschillende projecten te werken - van branding tot campagnes.

Circular of Proxima Nova? Circular

Je kan Luna volgen op Twitter - ze heeft ons plechtig beloofd dat ze vanaf nu wat actiever zal tweeten.

MEER INZICHTEN